Skip to main content

Steigers – Arbor Steiger advies & engineering B.V. – Eindhoven

Steigers advies & engineering

Steigers

U kunt bij ons terecht voor al uw steigerontwerpen, wij bieden mogelijkheden voor nieuwbouw, renovatie. industrie, offshore, scheepsbouw etc. eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden waar een steiger een oplossing kan bieden. Door onze ruime ervaring met alle voorkomende steigersystemen maken wij hierin bij voorkeur gebruik van materiaal dat u in bezit heeft en waar nodig kunnen wij ook adviseren over andere materialen.

Onze meest in het oog springende steigers zijn wellicht die voor de hoogbouw (tot >100m is mogelijk met standaard materiaal) maar wij zijn werkzaam op alle mogelijke steigerprojecten. Een kleinere liftsteiger met hoge eisen aan belasting, verankering en nauwkeurigheid vraagt soms nog meer aandacht dan een rechttoe – rechtaan complex.

Wij zijn van mening dat elk project op de juiste manier vooraf moet worden voorzien van een onderbouwing van het steigerwerk. Dit kan, zoals ook aangegeven in de Richtlijn Steigers, door een volledig project specifiek ontwerp, maar als het project ook gebouwd kan worden volgens een standaard configuratie kan dat een eenvoudige, maar even goede oplossing zijn. Hierbij is het ontwerp een constructieve onderbouwing, maar kan ook tevens dienen als een logistieke onderlegger of als contractstuk.

Wij kunnen u ondersteunen met oa.:

  • 2D werktekeningen
  • 3D modellen en impressies (BIM)
  • Berekeningen volgens geldende normeringen
  • Materiaalspecificaties
  • Begeleiding van het traject van steigerwerk, van advies over aanpak tot begeleiding van de steigerbouwer en inspecties

Steigerprojecten

Waarom kiezen voor Arbor Steiger advies & engineering

Deskundig

Voor alle projectfasen en volgens laatste regelgeving

Praktisch

Geschikt voor de werkzaamheden én goed te bouwen

Economisch

Het juiste systeem en de juiste inzet

Onafhankelijk

Ons advies is breed georiënteerd en objectief

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Direct contact?

Bart van den Boom

Chat openen
1
Vragen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp 👋