Skip to main content

Over Arbor Steiger advies & engineering B.V.

Actief sinds 2014

Wat is Arbor Steiger advies & engineering B.V.?

Arbor Steiger advies & engineering is een adviesbureau voor tijdelijke constructies voor bouw, industrie, offshore en evenementen. Wij verzorgen de constructieve verantwoording en volledige engineering voor de tijdelijke constructies op uw project.

Door onze specialisatie zijn wij gesprekspartner bij marktleiders in de branche, wij helpen hen met de juiste inzet van steigers, ondersteuningen en tijdelijk staalconstructies. Onze kennis gaat verder dan alleen de tijdelijke constructies, wij kennen de bouwprocessen, de risico’s en de uitdagingen en zorgen voor een passende oplossing met uw materiaal.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven zijn we in heel Nederland actief en waar nodig daarbuiten.

In 2014 begonnen vanuit een specialisatie in het Tube-Lock systeem zijn wij uitgegroeid tot een volledig onafhankelijk bureau dat werkt met alle bekende (en minder bekende) steigersysteem (Layher, Cuplok, Peri, Kwikform etc.).

We begeleiden projecten van start tot oplevering, van een onderbouwd advies voor aanvang tot inspecties als de constructie is geplaatst. Wij staan achter ons werk, gaan uitdaging en verantwoording nemen niet uit de weg en zijn goed verzekerd wat ons een betrouwbare partner maakt.

Onze missie en visie

Vooraf duidelijkheid geven over de toepassing van tijdelijke constructies zodat werkzaamheden veilig, efficiënt en praktische uitgevoerd kunnen worden is wat wij voor elk project (zouden) willen.

Door vooraf het ontwerp te toetsen aan alle voorkomende werkzaamheden, aan de regelgeving en aan de wensen zijn ongevallen, onveilige situaties, onnodige discussies en faalkosten te voorkomen.

Wij geloven erin dat voor elk probleem een oplossing is en wij streven ernaar dat dit ook de gewenste oplossing is.

Wie zijn onze klanten

Arbor is actief in bouw, industrie, offshore en evenementen, eigenlijk alle branches waar steigers en andere tijdelijke constructies toegepast worden. Onze klanten zijn heel divers, van ZZP’ers tot de marktleiders, met als overeenkomst dat men een praktisch en onderbouwd advies nodig heeft.

Wij werken direct voor opdrachtgevers, aannemers, materieeldiensten en steigerbouwers. Hierbij werken wij op relatiebasis, we vinden het belangrijk dat we benaderbaar zijn en waar mogelijk volledig ontzorgen.

Waarom kiezen voor Arbor Steiger advies & engineering

Deskundig

Voor alle projectfasen en volgens laatste regelgeving

Praktisch

Geschikt voor de werkzaamheden én goed te bouwen

Economisch

Het juiste systeem en de juiste inzet

Onafhankelijk

Ons advies is breed georiënteerd en objectief

Wij specialiseren ons in de volgende sectoren

Bouw

Industrie

Offshore

Evenementen

Wat kunnen we voor uw bedrijf toevoegen?

Heeft u een probleem of vraagstuk dat past bij onze activiteiten of wilt u meer specifieke informatie over onze diensten neem dan contact op of stuur een aanvraag.

Chat openen
1
Vragen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp 👋